Hjælp

Har du et spørgsmal?

Brug formularen herunder til at sende en email til vores kundeserviceteam

12 + 1 =

Eller kontakt os på  +45 39 16 17 40 og kundeservice@vernon.dk

FAQ

HVORFOR ER BLUNDSTONE ANDERLEDES END ALLE ANDRE STØVLER?

Blundstone er født i Tasmanien og har fremstillet støvler siden 1870. Ligesom deres oprindelsessted er disse støvler bygget hårdere end de skal være og designet til at gå hvor som helst, gøre hvad som helst og se godt ud hvert trin på vejen.

Naturlig fodform
Formet som den menneskelige fod for absolut komfort, støber Blundstone støvler sig efter brugerens fod over tid og skaber en tilpasset pasform, der virkelig er din og din alene.

Træk i faner
Blundstones ikoniske pull -faner gør dem ubesværede at tage på og sparke afsted. Fordi eventyr ikke venter på nogen.

Olieret læder
Blundstone-læder er oliebehandlet for maksimal vandtæthed. Alle vores styles er fremragende i vandpytter, mens vores Thermal Series -styles er 100% vandtætte.

Maksimal komfort
SPS (Shock Protection System) Max Comfort er designet og konstrueret til at yde ultimativ beskyttelse og støtte, herunder XRD® Extreme Impact Protection Technology. XRD® absorberer op til 90% af stødet, når du bevæger dig, så dine knogler og led ikke behøver. XRD® er et registreret varemærke tilhørende Rogers Corporation.

Pasform
Blundstone støvler er lavet til at sidde tæt omkring din ankel, så de kan være stramme at trække i første gang. Over tid vil støvlen strække sig lidt over vristen, men aldrig på langs.

Bygget problemfrit
Det øverste læder i ét stykke sikrer minimale sømme på støvlen, der hjælper med at beskytte mod brud og lækager.

HVOR ER MIN NÆRMESTE FORHANDLER AF BLUNDSTONE?

Er du interesseret i at vide hvor den tætteste Blundstone forhandler er på dig, så skriv til Vernons kundeservice på kundeservice@vernon.dk eller ring op på +45 39 16 17 40.
Butikkerne er inddelt efter kategori og lokation; Main Range & Workwear.

HVILKEN STØRRELSE STØVLE SKAL JEG KØBE?

En korrekt pasform er essentiel for at få mest muligt ud af dine Blundstones. For at sikre, at dine støvler er egnede til at gå overalt, hvor livet tager dig, er der et par ting, du skal huske på:

Alle Blundstone støvler er unisex med undtagelse af Women’s High-Top støvler og Women’s Heel Boots.

Ved gentagen brug vil dine Blundstone -støvler strække sig lidt over vristen, men aldrig strække sig i længderetningen.

Alle børn og unge -stilarter sammen med Super 550 -serien har ekstra indlægssåler, der kan bruges til at justere størrelsen.

Hvis du foretrækker at prøve et par personligt, kan du bruge vores butiksfinder til at finde din nærmeste lokale forhandler.

Blundstone støvler og sko er mærket med australsk / Storbritannien størrelse. Blundstone 1/2 størrelser refererer kun til bredden, ikke længden. Se størrelsesguiden herunder for at finde den størrelse, der passer til dig.

HVORDAN PLEJER JEG MINE STØVLER?

Selvom vores støvler er designet til at holde, er det vigtigt, at du passer på dem for at forlænge deres levetid, udholdenhed og udseende. Vores støvler er lavet af læder med forskellige finish, ruskind, nubuck og lærred. Hver enkelt har brug for særlig pleje for at holde dem rene. Følg vores tip herunder for korrekt pleje af dine Blundstone -støvler.

RENGØRING AF LÆDER

Fjern først eventuelt snavs på dine støvler med en blød børste eller en fugtig klud, og lad dine støvler lufttørre. Sørg for, at dine støvler er væk fra direkte sollys eller varmeapparater, da de vil tørre læderet ud.

Påfør læder lak eller creme på læderet for at hjælpe med at vedligeholde dine støvler. Hvis du bruger en lak for første gang, kan du prøve det på et iøjnefaldende område af støvlen for at kontrollere, om det ændrer farve eller udseende. Hvis du bruger en lak, påføres en lille mængde læderrens på en poleringsklud eller børste og gnider på skoen i cirkulære bevægelser.

Tør resten af og lad det tørre igen.

RENGØRING AF RUSKIND

Brug en ruskindsbørste til at skrubbe overflade pletter eller snavs af.

Hvis du har skrammer, kan du fjerne dem med et tyggegummi. Gnid blot skrammerne med viskelæderet og tør gummi resterne væk.

En tør ruskindsbørste kan bruges til at løfte og fjerne snavs eller støv uden at skade ruskindet.

Når den er ren, påføres en vandtæt spray på skoen for at forlænge deres levetid. Nogle ruskind behandles bedst før slid, hvis de ikke er blevet behandlet.

Det er en god idé at vandtætte støvler regelmæssigt for at beskytte læderet mod pletter. Hvis læderet er vådt, skal det tørre naturligt før rengøring eller brug af rengøringsmidler.

RENGØRING NUBUCK

Brug en tør klud til at fjerne snavs fra overfladen. Børst derefter forsigtigt med en nubuck børste. Brug en cirkulær bevægelse, pas på ikke at bruge mere end et par sekunder på noget område.

Hvis du har nogle skrammer, skal du fjerne dem med et tyggegummi. Gnid blot skrammerne med viskelæderet og tør gummi resterne væk. Alternativt kan du prøve en spray-on nubuck rengøringsopløsning, og tør derefter området af med en nubuck klud. Det er vigtigt at følge instruktionerne på sådanne produkter og sikre, at det bliver testet på et lille område inden en bredere anvendelse.

Dup skoene med et rent håndklæde for at fjerne overskydende fugt og lad det lufttørre.

Påfør en vandtæt spray på støvlerne for at forlænge deres levetid.

Husk, at det er en god idé at vandtætte støvler regelmæssigt for at beskytte læderet mod pletter. Hvis læderet er vådt, skal det tørre naturligt før rengøring eller brug af rengøringsmidler.

RENGØRING AF LÆRRED

Skrub eventuelle snavs væk med en blød børste. Eller hvis du har en liggende, kan du endda bruge en gammel tandbørste.

Dyp en klud eller en blød børste i noget varmt vand, og rengør hele støvlens overflade.

Læg lidt silkepapir inde i dine støvler og lad dem lufttørre for at bevare deres form, når de tørrer.

Læg aldrig dine lærred Blundstones i en tørretumbler, ellers risikerer de at krympe og beskadige sålen.

EKSTRA TIPS

Tør aldrig dine støvler ved åben ild eller kunstig varmekilde, da dette får læderet til at hærde, krympe og revne. Det kan endda få læderet til at trække sig væk fra skosålen. Tør altid dine støvler naturligt ved stuetemperatur.

Opbevar altid dine støvler på et godt ventileret, køligt sted væk fra sollys eller enhver varme, der vil beskadige læderet.

Du bør bruge en læderbalsam på dine støvler, når de har brug for dem. Hvis dine støvler ser lidt slidte og slidte ud, skal du altid huske at bruge en balsam.

På samme måde bør du bruge en ruskind beskytter på dine ruskindsstøvler, når de ser slidte ud, og før du bærer dem på en regnfuld eller solrig dag.

Undgå at udsætte dine støvler for kemisk forurening. Opløsningsmidler, stærke syrer og baser vil gøre uoprettelig skade på læder, mens almindelige stoffer som mælk og salt også er meget skadelige. Rengør støvlerne med det samme i tilfælde af udsættelse.

Du bør kun bruge rengøringsmidler af god kvalitet og dem, der er specifikke for materialet i dine støvler.