VORES FREMTID

BEDRE FOR HVERT SKRIDT

Du vil ikke se os stå stille, når det kommer til vores fremtid.

Vi vil fortsætte med at ændre målsætningerne - blive mere ambitiøse, anvende den allernyeste teknologi og materialeforbedringer, og altid være et skridt foran.

Så hold øje med os. I mellemtiden er dette de områder, som Blundstone fokuserer på, undersøger og overvejer.

Genanvendt og genanvendeligt

Byg videre på vores nuværende bestræbelser på at evaluere andre komponenter, materialer og salgssteder, der kan overgå til genanvendelige alternativer.

Bæredygtig emballage

Overgang til emballage til ting som indlægssåler, sokker og tilbehør til 100% genanvendt materiale og arbejde på at fjerne engangsplast fra al emballage.

Minimering af produktpåvirkning

Vi arbejder hen imod at anvende de mest miljøvenlige materialer passende til funktion og formål, begyndende med de komponenter, vi bruger til at producere vores overdele.

Etisk og transparent adfærd

100% af vores tier one leverandører og distributører har forpligtet sig til vores Adfærdskodeks. Dette dokument er nu en vigtig del af alle vores aftaler med nuværende og fremtidige partnere. Se vores Adfærdskodeks.

Minimering af spild

Vi arbejder aktivt sammen med garverier og globale partnere for at sikre, at vi har adgang til de mest moderne produktionsmetoder og identificere og implementere strategier for spildminimering efter bedste praksis.

Brug af bæredygtige materialer

Gennemsigtigheden i vores læderkilder vil fortsat være et nøgleområde af fokus.

Alt læder betragtes som et fornybart materiale. Blundstone skaffer 95% af vores læder fra bæredygtigt certificerede garverier.