ET SKRIDT BEDRE

VI VIL GØRE HVERT SKRIDT BEDRE END VORES SIDSTE

I 150 år har vores engagement og ansvar for vores samfund været uændret.

Forskellen er, at vores samfund nu når de fjerneste steder på kloden.

Blundstone holder sig til den højeste standard. Som en ansvarlig virksomhed er det en rejse, der aldrig vil ende.

Det vil vi opnå ved at stræbe efter konstant forbedring. Ved at gå ud over alle relevante love og standarder. Ved at være ærlig og åben. Gennem ansvarlighed for os selv og dem i vores værdikæde. Og ved at sikre, at vores folk gør det rigtige ved vores brand,
vores produkter og planeten.

Vi er stolte af at lancere vores Every Step Better-program, der indkapsler vores forpligtelse til etisk og ansvarlig virksomhedsledelse, eller som vi siger, simpelthen at gøre det rigtige.

Du kan holde os ansvarlige...

ved at måle os i forhold til vores Blundstone Code of Conduct (tilgængelig her), hvor vi sætter de minimumsstandarder og forventninger, som vi og vores partnere arbejder sammen om at opnå og overgå. Det handler om at højne vores medarbejderes velfærd, ansvarlig og effektiv brug af ressourcer og at reducere vores fodaftryk på planeten.

Vores største partnere omfatter Blundstone-fodtøjsproducenter, læderleverandører og Blundstone-distributører.

For hvert skridt vi tager, spørger vi os selv, om dette er den rigtige retning for vores produkt, vores mennesker og vores planet?

Vi anerkender, at vores rejse som et ansvarligt brand fortsætter. Men vi har forpligtet os til, at hvert skridt skal være bedre end vores sidste.

Vores planet →

Med vores øjne rettet mod fremtiden stræber vi efter at minimere vores miljøpåvirkning gennem proaktiv ledelse og partneropmuntring.

Vores mennesker →

En virksomhed er kun så god, som den behandler sine mennesker. I 150 år har Blundstone været stolt af positiv ansættelsespraksis.

Vores produkt →

Vi er stolte af kvaliteten af materialer og de færdigheder, der kræves for at lave vores støvler. Robuste, holdbare og designet til at holde.

Vores fremtid →

Vi er forpligtet til proaktivt at styre og reducere vores miljøpåvirkning i dag og for fremtidige generationer.